Vrijwilligers@Ichtegem

Bekijk onze vrijwilligersvacatures of solliciteer spontaan👇

Ik zoek vrijwilligerswerk in Ichtegem!

Heb je zin om je als vrijwilliger in te zetten? Zoek dan naar vrijwilligerswerk dat echt bij jou past, via onderstaande vacatures.
?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Wie zijn wij?

Als je er woont weet je het... Ichtegem leeft! Er valt hier altijd iets te beleven: sportterreinen, evenementen, divers cultuur-en jeugdaanbod, een lokaal dienstencentrum, verschillende scholen, honderden verenigingen,... te veel om op te noemen. Als lokaal bestuur ondersteunen en stimuleren we deze dynamiek.

Dagelijks staan er heel wat vrijwilligers klaar om hieraan mee te werken. Zij zetten zich dagelijks belangenloos mee in voor het uitgebreid aanbod van de diensten. Samen met de medewerkers maken onze vrijwilligers het verschil. Zij leveren mooi werk binnen de verschillende diensten, naargelang hun eigen interesses.

Waarvoor staan wij? ❤️

Op maat van de vrijwilliger

We hebben aandacht voor wat vrijwilligers in het vrijwilligerswerk zoeken. De organisatie samen aanpakken leidt voor beide partijen tot een win-win situatie. De vrijwilliger wint omdat hij/zij terecht komt op een plek die rekening houdt met de eigen interesses en boeiende activiteiten aanbiedt. Wij winnen door omdat er vrijwilligers ons team aanvullen.

Oprechte waardering

Wij waarderen vrijwilligers voor hun inzet. De vrijwilligers staan samen met het personeel centraal en zorgen dagelijks voor een tevredenheid bij onze inwoners. Een schouderklopje en een welgemeende dank-je-wel aan elk van hen is dan ook op zijn plaats.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online platform uw persoonsgegevens om een kwaliteitsvolle vrijwilligerswerking mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het traject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?